} catch (e) { console.error('Custom Theme JS Code: ', e); }

Klauzula informacyjna RODO

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urzęd. Unii Europ. z dnia 04.05.2016 r. L 119/1), dalej jako „RODO”, LIDERBUS PRZEWÓZ OSÓB - USŁUGI TRANSPORTOWE ROBERT KAŁEK, informuje, że:

1. Administratorem Państwa Danych Osobowych LIDERBUS PRZEWÓZ OSÓB - USŁUGI TRANSPORTOWE ROBERT KAŁEK, NIP 8541703987, tel. 606250720, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. dalej jako „ADO”;
2. Państwa dane osobowe są przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b, f , RODO, tj.:

Realizacja wszelkich czynności poprzedzających zawarcie umowy.

  • Realizacja przedmiotu umowy oraz wszystkich czynności dotyczących administracji, operacji, zarządzania i rachunkowości związanych z umową (fakturowanie).
  • Kontakt pomiędzy osobami działającymi w imieniu lub na rzecz Administratora i Kontrahenta.
  • Dochodzenie lub obrona przed roszczeniami związanymi ze współpracą biznesową.
  • Wykonywanie obowiązków wynikających z przepisów prawa oraz decyzji wydanych przez właściwe organy.
  • Prawnie uzasadnionymi interesami Administratora jest konieczność realizacji swoich podstawowych usług związanych z należytym wykonaniem umowy oraz marketingiem bezpośrednim;

3.    Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego i do organizacji międzynarodowej;
4.    W ramach realizacji naszych zadań i celów Państwa dane osobowe mogą być przekazywane do odbiorców danych osobowych, z którymi współpracujemy na co dzień, w szczególności:

  • podmioty realizujące dla Administratora usługi: księgowe, z zakresu ochrony osób i mienia, doradcze, w szczególności w zakresie obsługi prawnej lub finansowej.

5.    Państwa dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres w zakresie niezbędnym do realizacji celów przetwarzania danych osobowych wynikający z odp. przepisów prawa tj. do czasu zakończenia świadczenia usługi, odpowiednich przepisów prawa podatkowego, do czasu wygaśnięcia ewentualnych roszczeń;
6.    Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania;
7.    Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych  (PUODO), ul. Stawki 2 00-193 Warszawa, tel. 22 531 03 00, fax. 22 531 03 01, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.;
8.    Podanie przez Państwa danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolnie), ale konieczne w celu realizacji niniejszego stosunku umownego. Odmowa udostępnienia danych przez Państwa spowoduje konieczność rozwiązania niniejszej umowy o świadczenie usług  pomiędzy ADO a Państwa;
9.    Państwa dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez ADO, w tym profilowaniu przy realizacji niniejszej umowy.

Zakres usług naszej firmy:

LiderBus w Szczecinie oferuje:

Wyjazdy służbowe

Transport krajowy i zagraniczny pracowników. Szeroka oferta usług dopasowana do potrzeb Klientów!

Przewozy VIP

Przewozy Klientów Biznesowych dopasowane do potrzeb. Luksusowe wyposażenie pojazdów! Zapraszamy!

Transfery na lotnisko

Bezpieczne przewozy osób i bagaży na lotniska różnego rodzaju krajowe i niemieckie. Zapraszamy!

Wyjazdy na koncerty

Wynajem busów na imprezy okolicznościowe i koncerty. Ciekawa oferta dla zorganizowanych grup

Wyjazdy zakupowe

Komfortowy przewóz Pasażerów do różnych centrów handlowych przez zawodowych kierowców. Polecamy!

Transport pracowników

Cykliczne i jednorazowe dowozy pracowników do firm. Indwyidualne ceny i podejście do Klientów!

Przewóz towarów

Transport ladunków specjalnie przystosowanymi busami. Bezpieczny przewóz pakunków, rzeczy, bagaży.

Wyjazdy do parków rozrywki

Atrakcyjne przewozy i wycieczki do parków rozrywki. Z LiderBus dojedziesz do celu bez obaw!

Przewóz gości weselnych

Oferta na przewozy okolicznościowe i wesela. Zapewniamy profesjonalny przewóz gości weselnych.

"Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czy­tają tyl­ko jedną stronę..."

św. Augustyn

Nasze samochody:

Dysponujemy pojazdami:

LiderBus - Busy Szczecin

Copyright © 2018   www.liderbus.pl. Produkcja www.FabrykaStron.eu